Maras nakon Petekovog učlanjenja u SDP: ‘Meni kažu da moram čekati, na njihovom mjestu mene bi bilo sram’

Nedugo nakon što je Renato Petek objavio da ulazi SDP, bivši član te stranke Gordan Maras reagirao je na svom Facebook profilu.  Maras je, podsjetimo, nedavno izbačen iz SDP-a te je ispunio pristupnicu i zatražio da ga ponovno upiše. U današnjoj objavi navodi kako mu rečeno da mora čekati da prođu unutarstranački izbori, no kako se Petek učlanio kako bi se na istim izborima kandidirao. Njegovi objavu u nastavku prenosimo u cijelosti. 

– Drago mi je da je Renato Petek ušao u stranku. Napravio je to zadnjih dana pred raspisivanje unutarstranačkih izbora kako bi se mogao za nešto kandidirati. Primio ga je neki povjerenik.

Nasuprot njega, mene je ispisao bez ikakvog razloga jedan anonimac, pa sam morao podnijeti zahtjev pred dva mjeseca, ali kažu Račan i Grbin da moram čekati da prođu unutarstranački izbori pa će novo zagrebačko vodstvo vidjeti hoće li me primiti. Kako je to jadno. Na njihovom mjestu mene bi bilo sram jer u životu moraš imati principe i biti čovjek – poručio je Maras na Facebooku.