Je li ovo Puljkov kraj? Procurila nova snimka, suradnik priznao da gradu čine štetu raskidom ugovora!

Puljkov najbliži politički suradnik i član Upravnog vijeća JUŠOS-a, Igor Skoko, nedvosmisleno priznaje da će grad Split samom sebi učiniti materijalnu štetu ukoliko dođe do jednostranog raskida ugovora s koncesionarom Tonćijem Omrčenom. Međutim, Igor Skoko učinio je upravo suprotno i tako stavio gradonačelnika Puljka u najnezgodniju situaciju do sada.

Upravno vijeće Javne ustanove športski objekti temeljem dopisa splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, jednostrano je 15. rujna raskinulo ugovor o zakupu parkinga s privatnom tvrtkom My Way Tonćija Omrčena.

Riječ je o parkingu na području Gripe koje je u vlasništvu JUŠOS-a, a kojim preko koncesije od 2003. upravlja Tonći Omrčen. Koncesiju je tada dobio preko javnog natječaja, a ugovor mu je produživan svakih pet godina. 

Ipak, jednostrani raskid ugovora i ne bi bio toliki problem za novu splitsku vlast da u javnost opet nije procurila audio snimka koju ekskluzivno objavljuje Večernji list, a koja nanovo pokazuje kontradiktirnosti, neistine i spletke unutar splitske vlasti.

AUDIO: PRESLUŠAJTE SNIMKU na linku:

https://www.vecernji.hr/vijesti/je-li-ovo-puljkov-kraj-procurila-nova-snimka-suradnik-priznao-da-gradu-cine-stetu-raskidom-ugovora-1527284 – http://www.vecernji.hr