Beljak: Vulin je najgluplji i najpokvareniji srpski političar, sljedbenik četnika!

ŠEF HSS-a Krešo Beljak uključio se u raspravu između srpskog ministra Aleksandra Vulina, hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Beljak je Vulina nazvao najglupljim političarem i četnikom.

“Vulin je uvjerljivo najgluplji i najpokvareniji srpski političar i otvoreni sljedbenik četnika i četničke, za ostale narode (pa i za srpski) krvave, ratnohuškačke politike!

I to u impresivnoj konkurenciji nekih drugih političkih spodoba “tamo daleko od mora””, piše Beljak.

Podsjetimo, srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da “Zoran Milanović spada u gluplje hrvatske političare”.

“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše.

Kada je ne znajući da ga snimaju na sastanku s takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korijene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta.

Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao zatvoriti granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića”, navodi Vulin u priopćenju.

Milanović je ranije ocijenio da Srbija “nema jaku namjeru” ući u EU te rekao da smatra preprekom to što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”.