OSIJEK U NOVOM SERIJALU GORANA MILIĆA!

Kako doznajemo iz uprave Grada Osijeka službene pripreme za snimanje serijala su u tijeku! Goran Milić je poznati novinar, Osijek bi serijalom dobio potpuno novu vidljivost i prepoznatljivost u medijima. U nekoliko posljednjih godina proslavio se putopisima informativnog karaktera poput “Idemo u Ameriku”, “A sad u Europu!” i “Idemo na Sjever”, kojima je privukao pažnju hrvatske javnosti navodeći u njima nekolicinu već otprije poznatih informacija s nekim neobičnostima u kulturi ponašanja u tim dijelovima svijeta u odnosu na Hrvatsku.

“Osijek ima puno toga za pokazati, a priču o našem gradu najbolje je ispričati kroz svjetski proslavljene velikane koji su kroz povijest ostavili trag u Osijeku. Stoga ne čudi, nego raduje činjenica kako nas je Goran Milić, poznati hrvatski novinar i putopisac, uvrstio u svoj novi serijal o velikim europskim gradovima. “

“Ovoga puta stat ćemo bok uz bok s Londonom, a poveznica će biti poznati osječki kipar Oscar Nemon koji je ostavio esekerski trag u Engleskoj, gdje se proslavio izradom skulptura britanske kraljice Elizabete I., Sigmunda Freuda, belgijskog kralja Alberta I. i Winstona Churchilla, s kojim je bio i vrlo blizak prijatelj.”

“U svakom pogledu, vrijeme je za Osijek!”Gradonačelnik grada Osijeka Ivan Radić